Biologisch vlees eenvoudig online bestellen

Biologisch vlees van de biologische slager

JP Puurvlees is dé biologische slager met een breed assortiment aan biologische producten. Dus ben je op zoek naar een slager waar je biologisch vlees kunt bestellen? Kies dan voor JP Puurvlees: puur, lekker en verantwoord vlees eten. Vanzelfsprekend is ons vlees van uitstekende kwaliteit en garanderen wij dat alle dieren een goed leven hebben gehad. En dat proef je!

Ben je benieuwd naar het vlees van de biologische slager? Plaats een bestelling in de webshop en ervaar het zelf! Plaats voor 12:00 uur een bestelling, zodat je het de volgende dag al in huis hebt. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt. We staan je graag te woord.

Biologisch vlees bestellen bij JP Puurvlees

De bedrijven waar wij zaken mee doen, zijn bedrijven waarin alle dieren een ruime leefomgeving hebben gehad. Hierdoor hebben zij ook minder stress gehad, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het vlees. Het dierenwelzijn waar wij rekening mee houden én de hoge kwaliteit van het vlees staat dan ook centraal bij JP Puurvlees. Bij ons kun je 100% natuurlijk biologisch vlees bestellen.

Waarom kiezen voor het vlees van JP Puurvlees?

  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Voor 12:00 uur besteld? De volgende dag al in huis!
  • Bezorging met gekoeld/diepvriestransport
  • Spaar voor een gratis messenset!
  • Track and Trace-code via versenfijn.nl

Verschil tussen ‘gewoon vlees’, scharrelvlees en biologisch vlees

Op biologisch vlees vind je 3 sterren van het ‘Beter leven keurmerk.’ Dit houdt in dat de dieren een goed leven hebben gehad, daar moet altijd rekening mee gehouden worden. Dit vlees wordt geproduceerd met respect voor milieu, de natuur én de dieren. Ze beschikken over genoeg ruimte om in te leven, stro en de dieren mogen naar buiten.

Pijnlijke ingrepen zijn verboden en ze eten biologisch voer. Is een dier ziek? Dan wordt er zo min mogelijk antibiotica gebruikt.

Scharrelvlees is een tussenweg, dit vlees heeft meestal 1 of 2 sterren. De dieren krijgen meer ruimte, meer stro en mogen soms even naar buiten. Ze eten geen biologisch voer. ’Gewoon vlees’ heeft geen ster, waardoor je niet gegarandeerd bent van een goed leven van de dieren. Vind je dierenwelzijn belangrijk bij je keuze voor vlees? Het beste voor de dieren is dan dat je biologisch vlees gaat bestellen bij een biologische slager als JP Puurvlees.

In de biologische veehouderij gaat men op de meest diervriendelijke manier om met het vee. De dieren hebben een ruime leefomgeving en daardoor minder stress; dit bevordert de kwaliteit van het vlees.

Kwaliteitsgarantie bij een biologische slager

Wij van dé biologische slager werken met korte lijnen tussen boer, slager en de consument. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het vlees worden gegarandeerd. Zo weet je precies met wie je te maken hebt, waar het vlees vandaan komt én hoe er met het vlees is omgegaan.

Ons rundvlees is bijvoorbeeld afkomstig van Limousin koeien uit de biologische veehouderij: smaakvol rundvlees van zeer goede kwaliteit. Onze andere vleessoorten komen weer van andere boeren bedrijven, zoals:

  • Kippenvlees van Sjoerd Kok uit Lelystad
  • Kalfsvlees en snacks van Eco fields te Wekerom
  • Lamsvlees van verschillende boeren uit Nederland
  • Varkensvlees van het Vechtdal

Uitgebreid assortiment aan biologisch vlees

Bij de online biologische slager kun je biologisch vlees bestellen, maar ben je ook op het juiste adres voor vlees dat specifiek voor de barbecue is bedoeld. JP Puurvlees biedt een ruim assortiment aan biologische producten voor de barbecue. Je kunt hierbij denken aan: wild, staartstuk, cote du boeuff, kip, varkensschouder, lamsrack of een heerlijk varken aan het spit. Ook verzorgt JP Puurvlees biologische luxe barbecuepakketten.

Als biologische slager verkopen we nog meer biologisch vlees. Wat dacht je van kogelbiefstuk, lamsvlees, kalfsvlees en kip en kalkoen. Bovenaan deze pagina vind je meer producten als kalkoenrollade en picanha.
Je kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit én duurzaamheid.

Biologische vleespakketten

In ons assortiment vind je ook biologische vleespakketten. We hebben 8 verschillende vleespakketten, ieder met een andere selectie van biologisch vlees. Organiseer je bijvoorbeeld een familiediner en is jouw familie dol op rundvlees? Kies dan voor ons standaard rundvleespakket (in de wintermaanden hebben we een speciaal rundvleespakket). Dit vleespakket bevat in totaal 5000 gram aan rundvlees. Ontdek ook onze andere biologische vleespakketten.

Voedingswaarden van bio vlees

Bio vlees levert allerlei belangrijke voedingsstoffen, die je niet altijd even makkelijk uit andere voeding kunt krijgen. Zo is vlees onder meer rijk aan essentiële vitamines B1, B6 en B12. Sommige stukken vlees, zoals kippenvlees, bevatten ook veel vitamine B3.

Naast vitamines bevat vlees verder veel mineralen. Zeker voor mineralen als zink en ijzer zijn veel stukken vlees een belangrijke bron. Ook bevat vlees veel eiwitten, die het lichaam goed kan gebruiken voor onder meer spierherstel en vele andere belangrijke lichaamsprocessen. Orgaanvlees zoals lever is verder een van de beste bronnen van vitamine A.

Bio vlees bewaren

Wij raden aan vlees op de juiste manier te bewaren, om de versheid ervan te kunnen behouden. Daarnaast voorkom je op die manier dat schadelijke bacteriën een kans krijgen. Vlees kun je in de koelkast gemiddeld 2 tot 4 dagen bewaren. Waarbij de temperatuur op 2 tot 5 graden Celsius staat ingesteld.

Ook kun je vlees invriezen. Bereid vlees kan tot circa 3 maanden ingevroren worden. Voor onbereid vlees is dat wat langer. Dan kun je het tot wel 9 maanden bewaren in de vriezer. Vries het vlees wel direct na ontvangst in.

Bio vlees bereiden

Met bio vlees kun je alle kanten op. Sommige stukjes vlees kun je goed braden in de pan. Andere stukken vlees zijn lekker wanneer je ze grilt, of op de barbecue legt. Soms kun je vlees ook in de oven braden. Dan heb je er lekker weinig omkijken naar. Welke manier van bereiden het meest geschikt en lekkerst is, hangt af van het stukje vlees. Zoek dus een lekker recept op en genieten maar!

Hoe kun je biologisch vlees bestellen bij JP Puurvlees?

Het bestellen van biologisch vlees bij de biologische slager gaat heel gemakkelijk. Weet je al welk soort vlees je wilt kopen? Je kan bijvoorbeeld kiezen voor rundvlees of kipgehakt. Als je deze lastige keuze hebt gemaakt selecteer je in onze webshop het gewenste soort vlees. Hierboven zie je een selectie van het biologisch vlees dat we aanbieden. Klik je bijvoorbeeld op kipgehakt, dan kom je terecht op de productpagina. Vervolgens kun je rechtstreeks bestellen via de groene bestelknop.

Op de productpagina lees je ook aanvullende informatie over het soort vlees. Soms kun je uit verschillende doseringen/verpakkingen kiezen, let er dus goed op of je het juiste gewicht hebt aangewezen. Tot slot bevestig je de bestelling en reken je af via iDEAL of per overschrijving.

Bio vlees vandaag voor 12:00 uur besteld, morgen al in huis

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Als een bestelling voor 12:00 uur ’s middags geplaatst wordt, kunnen wij doorgaans de dag erna al leveren. Om je vleespakket vers te leveren maken we gebruik van gekoeld en diepvries transport.

Biologisch vlees geleverd door heel Nederland en Vlaanderen

Geen zin om de deur uit te gaan, maar wil je wel graag van het lekkerste bio vlees genieten? Geen nood! JP Puurvlees komt je pakket gewoon aan je deur leveren. Onze bezorgers rijden door heel Nederland en Vlaanderen om bestellingen van mensen thuis aan de deur te bezorgen. Overigens ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze op te halen bij onze fysieke winkel in Nunspeet. Als je in de buurt woont uiteraard.

Biologisch vlees bestellen bij de biologische slager

Wil je biologisch vlees bestellen bij de biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment biologische producten en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet.

Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur. Wij staan altijd voor je klaar, zowel voor particuliere als voor zakelijke bestellingen. Je bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport van PostNL.